Marfă contrafăcută adusă din Turcia, confiscată la graniță

137
Marfă contrafăcută adusă din Turcia, confiscată la graniță - 12octvamacontrafacute-1602485295.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, 107 perechi de pantofi sport, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 11 octombrie, în jurul orei 6.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, s-a prezentat pentru a intra în țară, un autocar înmatriculat în Turcia, care efectuează curse regulate Turcia - România. În urma controlului efectuat asupra autocarului, polițiștii de frontieră au descoperit în locul rezervorului din partea dreaptă a acestuia, mai multe pungi în care se aflau 107 perechi pantofi sport, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile aparțineau conducătorului autocarului, un cetățean turc, în vârstă de 63 de ani.

Produsele, în valoare de aproximativ 26.750 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8104 secunde