Mașină căutată în Marea Britanie, găsită la Năvodari

123
Mașină căutată în Marea Britanie, găsită la Năvodari - 12octmasinagarda-1602485192.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au identificat pe raza localității Năvodari un autoturism în valoare de aproximativ 24.000 de lei, care era căutat de autoritățile din Marea Britanie.

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza localității Năvodari, un autovehicul, înmatriculat în România, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. Proprietarul autovehiculului este o femeie, cetățean român, în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Femeia a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6465 secunde