Marfă contrafăcută, confiscată în portul Constanța

138
Marfă contrafăcută, confiscată în portul Constanța - jucariicontrafacute1322052709-1370032993.jpg

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au controlat un container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București. În container au fost descoperite 13.450 de baloane pentru copii, inscripționate cu o marcă cunoscută, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 67.000 de lei dacă ar fi originale. 

Totodată, oamenii legii au controlat un alt container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București. În urma controlului, au fost descoperite 16.974 de articole pentru copii, reprezentând păpuși, ceasuri de mână, jocuri educative tip puzzle și colace pentru înot, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 1.500.000 de lei dacă produsele ar fi originale. 

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali pentru a fi trimisă spre expertizare. Polițiștii de frontieră au întocmit administratorilor societăților comerciale în cauză, un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în București, respectiv un cetățean chinez de 50 de ani, cu reședința în București, dosare penale pentru punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.209 secunde