Marian Șeicaru, autor al unui accident rutier produs acum un an, soldat cu moartea victimei

825

Articole recomandate

Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța au dispus începerea urmăririi penale în ceea ce îl privește pe Marian Șeicaru, de 35 de ani, din localitatea Murfatlar, care, se pare, este autorul unui accident rutier foarte grav, petrecut anul trecut, soldat cu moartea victimei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, accidentul s-a petrecut la data de 10 decembrie 2007, în localitatea Murfatlar, la ora 6,30. Victima, Mircea Miloș, de 54 de ani, din Murfatlar, care traversa drumul pe trecerea de pietoni, a fost lovită de o mașină al cărui șofer a părăsit locul accidentului. Bărbatul a murit la scurt timp, iar polițiștii au demarat cercetările în vederea identificării autorului.
Ancheta, coordonată de comisar Tudorel Dogaru, a fost finalizată cu demararea urmăririi penale în ceea ce îl privește pe Marian Șeicaru, cunoscut ca fiind implicat și în alte fapte penale (dovadă că, în prezent, se află în închisoare), pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Dosarul va fi înaintat Parchetului Constanța, care îl va trimite apoi pe masa judecătorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1712 secunde