Marian Vanghelie află dacă rămâne sub control judiciar. Fostul primar a declarat în faţa instanţei că stă „cu valiza lângă uşă”

209
Marian Vanghelie află dacă rămâne sub control judiciar. Fostul primar a declarat în faţa instanţei că stă „cu valiza lângă uşă” - 646x404-1645016312.jpg

Articole de la același autor

Marian Vanghelie a ajuns azi la Curtea de Apel București, unde se ia în discuție contestația procurorilor DNA împotriva deciziei instanței ierarhic inferioare în baza căreia fostul edil al Sectorului 5 a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile în dosarul achizițiilor presupus nelegale de 130 de milioane de euro.

Fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a spus, după dezbaterea contestației DNA la eliberarea sa ca, în așteptarea deciziei definitive privind propunerea anchetatorilor anticorupție, are „valiza pregătită, lângă ușă”.

La termen au fost prezenți Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului, fratele acestuia, Paul Vanghelie, și alți cinci funcționari, avocații acestora dar și un procuror DNA care a explicat de ce argumentele juridice ale magistratului Andriescu nu sunt valabile, iar decizia este eronata, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6311 secunde