Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română

217
Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română - iorgulescu-1698066400.jpg

Articole de la același autor

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București și nu s-a predat în timp util. El este căutat după ce a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru omor. Statul român a solicitat în trecut aducerea în ţară a lui Mario Iorgulescu, însă Curtea de Apel din Milano nu a fost de acord, pe motiv că acesta nu ar avea discernământ.


Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat, luni, că pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un nou mandat european de arestare de către Tribunalul Bucureşti, urmând ca instanţele din Italia să analizeze solicitarea statului român pentru aducerea acestuia în ţară.


„Există acum o hotărâre definitivă de condamnare pentru infracţiunea de omor, o infracţiune deosebit de gravă. În acest moment, în acest caz, e vorba de proceduri judiciare care ies din sfera de competenţă a Ministerului Justiţiei, însă pot să fac informarea publică: a fost deja emis un mandat de european de arestare de către instanţa de executare, Tribunalul Bucureşti”, a explicat Gorghiu, într-o conferinţă de presă.


Statul român a solicitat în trecut aducerea în ţară a lui Mario Iorgulescu, însă Curtea de Apel din Milano nu a fost de acord, pe motiv că acesta nu ar avea discernământ.


Pe 18 octombrie, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat.
În prezent, el se află internat într-o clinică privată din Italia, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară cu un avion privat, imediat după accident. El nu a fost audiat de către procurori sau magistraţi în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4309 secunde