Pentru că principalii suspecți au fost puși în libertate

Martorii fug ca dracu de tămâie de dosarul Bamburic

981
Martorii fug ca dracu de tămâie de dosarul Bamburic - 025a1096c8c51d075a714af055eb0f53.jpg
Un martor cu identitate protejată care a fost audiat, vineri, în dosarul lui Daniel Dediu, Grigore Dănilă și Dănuț Maricel Mustață, acuzați că au încercat să-l omoare pe omul de afaceri Liviu Dorin Bamburic, a fost cât pe ce să își divulge identitatea. El a spus însă că a fost angajat al lui Dediu, ceea ce a restrâns mult cercul de "suspecți", inculpaților nefiindu-le greu să bănuiască cine se afla în camera alăturată sălii de judecată și declara împotriva lor sub o altă identitate. Pe de altă parte, alți doi martori cu identitate protejată au declarat polițiștilor (care au consemnat într-un proces-verbal pe care l-au trimis la instanță) că refuză să mai declare ceva în acest dosar pentru că au auzit că suspecții sunt liberi și le este teamă.
Așadar, "Petrică Breșug" (bărbatul cu identitate protejată audiat vineri) a spus că Dediu s-ar fi lăudat cu faptul că va primi 50.000 de euro de la "Ipu" și "Nicu" (a se citi Cristian Fălcuș și Nicolae Purichia) pentru a omorî o persoană.
"Dediu a afirmat că i-a dat bani, o mașină și un pistol unei persoane pentru a ucide pe cineva, dar acea persoană nu a făcut-o și nici nu i-a restituit banii, mașina și arma. Niște prieteni din Brăila mi-au relatat că, într-o zi când se aflau în barul «Mateo», din Brăila, a venit și Dediu și le-a spus să deschidă televizorul, unde se difuza o știre despre un om de afaceri din Constanța care a fost împușcat. Prietenii mei mi-au zis că Dediu a spus când a auzit știrea: «Uite ce am făcut noi!»" - a declarat martorul.
Judecătorii au decis ca la termenul următor, din data de 14 mai, să fie audiat Cristian Fălcuș, zis "Ipu", arestat, în urmă cu o săptămână, într-un alt dosar, pentru un scandal produs la Năvodari.
Cei trei indivizi sunt judecați pentru că, în luna ianuarie 2008, ar fi încercat să-l ucidă pe Liviu Dorin Bamburic, cu nouă focuri de armă, în scara blocului în care locuia iubita sa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.431 secunde