Mașina lui Șerban Huidu gonea cu peste 100 de km/oră

816
Mașina lui Șerban Huidu gonea cu peste 100 de km/oră - accidentbrasovhuidu9597080013188-1318859978.jpg
Un martor la accidentul rutier provocat ieri de Șerban Huidu și soldat cu trei morți, susține că mașina de teren a realizatorului TV avea viteză foarte mare, estimată de el la peste 100 de kilometri pe oră.
"N-a încercat să depășească. A pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens", a mai povestit martorul, în exclusivitate la Realitatea TV, notează NewsIn.ro. Martorul a mai spus că, după impactul cu mașina lui Huidu, Loganul lovit de aceasta a fost practic ridicat în aer și s-a rostogolit de două ori.
Accidentul s-a produs ieri, pe DN1, la ieșirea din Timișul de Sus, unde mașina de teren condusă de realizatorul TV a intrat pe contrasens și a lovit frontal un Logan care circula regulamentar. Toți cei trei oameni aflați în Logan și-au pierdut viața.
Șeful Poliției Rutiere din IGPR, comisarul șef Lucian Diniță, a declarat astăzi că, potrivit elementelor de la locul accidentului provocat de Șerban Huidu și a măsurătorilor efectuate, mașina acestuia, cel mai probabil, a derapat, intrând din această cauză pe contrasens.
Cazierul rutier al lui Șerban Huidu include 11 sancțiuni, dintre care ultimele - amendă și șase puncte penalizare - au fost aplicate în august, după ce realizatorul TV a depășit viteza legală cu 50 de kilometri pe oră, potrivit Poliției Rutiere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Ce spune Emil Boc despre cazul Huidu
Pagina a fost generata in 0.254 secunde