Șerban Huidu a plecat de la spitalul din Brașov cu o mașină privată

534
Șerban Huidu a plecat de la spitalul din Brașov cu o mașină privată - serbanhuidu37737200-1318856736.jpg
Realizatorul TV Șerban Huidu a părăsit, în această după-amiază, Spitalul Județean Brașov, plecând cu o mașină privată, fără a fi văzut de jurnaliști, au declarat surse medicale, citate de Mediafax.ro.
Conform medicilor, Huidu a plecat din spital înaintea soției sale, care a fost preluată de o ambulanță privată pentru transferul în Capitală în jurul orei 14.40. Astfel, Șerban Huidu a plecat singur din spital, fără a fi văzut de jurnaliști și era așteptat de o mașină privată.
Directorul medical al Spitalului Județean Brașov, Adrian Albotă, a spus că starea de sănătate a lui Șerban Huidu "nu necesita în mod obligatoriu" transportul cu o ambulanță, alegerea unei ambulanțe pentru transportul în Capitală rămânând la latitudinea realizatorului TV.
Albotă a mai spus că Huidu ar urma să meargă la Spitalul Universitar din Capitală.
Directorul medical al unității medicale a mai spus că în cazul soției lui Huidu și al bonei copiilor acestora este obligatoriu transferul cu un echipaj medical.
La ora transmiterii acestei știri, la Spitalul Județean Brașov mai este internată doar bona copiilor lui Huidu, care are un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la coloana cervicală, o contuzie toracică și un traumatism la genunchi. Aceasta urmează să fie preluată, pentru a fi adusă la Spitalul Universitar, de o mașină a Serviciului Județean de Ambulanță Brașov.
Cristina Huidu a fost preluată de la Spitalul Județean Brașov de o ambulanță privată, care o va transporta la Spitalul Universitar din Capitală, ea fiind adusă la salvare într-un cărucior. Soția realizatorului TV avea atele la una dintre mâini și la un picior.
Medicul a mai afirmat că a stat de vorbă cu Șerban Huidu, care i-a spus că îi pare rău și că se simte vinovat. El a precizat că soția lui Huidu este într-o stare psihică mai bună decât realizatorul TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Ce spune Emil Boc despre cazul Huidu
Pagina a fost generata in 0.3064 secunde