Mașini cu acte false, oprite la graniță

120
Mașini cu acte false, oprite la graniță - peugeotboxer-1372836488.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat trei bărbați care încercau să treacă granița cu mașini cu acte false. 

Astfel, doi bărbați din Călărași, care conduceau un Peugeot Boxer și un Opel Vectra, ambele cu numere de Bulgaria, au vrut să treacă granița în țara vecină, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov. Verificările realizate de polițiști au stabilit că certificatele de inspecție tehnică periodică prezentau indicii de falsificare. Bărbații au declarat că au cumpărat mașinile fără a știi că respectivele documente erau falsificate.

De asemenea, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă a ajuns un microbuz Volkswagen Transporter, cu numere de Bulgaria, condus de un constănțean de 41 de ani.

Verificările au evidențiat că certificatul de inspecție tehnică periodică prezenta indicii de falsificare. Conducătorul auto a declarat faptul că microbuzul aparține unei firme din Bulgaria, care l-a cedat spre folosință unei societăți comerciale din județul Ilfov, unde el este angajat ca șofer și nu avea cunoștință că era furată.

În toate cazurile, polițiștii de frontieră au întocmit cetățenilor români dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1203 secunde