Peste o sută de kilograme de calcan, confiscate de Garda de Coastă

158

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, identificând trei persoane care transportau, pe jos și cu o ambarcațiune, 130 kilograme de pește, din care aproximativ 100 kilograme din specia calcan, fără documente justificative.




Ieri după-amiază, în jurul orei 14.45, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Poliției de Frontieră Tulcea au surprins un bărbat, care transporta pe jos, în zona portului Tulcea, trei genți din plastic încărcate cu pește. În bagaje a fost găsită cantitatea de 98 kilograme din specia calcan. Bărbatul, un bucureștean în vârstă de 32 de ani, nu poseda documente justificative pentru cantitatea de pește.


După un sfert de oră, polițiștii de frontieră de la Pardina au oprit pentru control o ambarcațiune fără număr de înmatriculare, cu motor atașabil, în care se aflau două persoane. În barcă a fost găsită cantitatea de 32 kilograme pește din specii diferite, precum și 14 plase tip monofilament, pentru care cele două persoane, domiciliate în județul Tulcea, nu posedau documente de proveniență și transport.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5566 secunde