Mașini furate din Europa, găsite în țara noastră

113
1
Mașini furate din Europa, găsite în țara noastră - furt1366711522-1427632640.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii români și partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 276 persoane, 39 de autovehicule, cinci plăcuțe de înmatriculare, patru documente de înmatriculare și 26 de documente ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen. 


În urma schimbului suplimentar de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române, în perioada 20 – 27 martie a.c., au fost localizate, pe teritoriul țării noastre, 192 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen). 


Polițiștii români au pus în aplicare 20 mandate europene de arestare, au depistat 82 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 4 persoane ce erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.


De asemenea, pe teritoriul României, au fost identificate 20 autovehicule ce erau căutate de partenerii din Spațiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor penale și au fost găsite 14 documente, 2 documente de înmatriculare a autovehiculelor și 4 plăcuțe de înmatriculare, căutate de state partenere.


Totodată, 84 de persoane căutate de autoritățile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.


Dintre acestea, 30 de persoane erau urmărite de Poliția Română în baza unui mandat european de arestare, 13 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 2 persoane erau semnalate ca dispărute de autoritățile române. 


19 autovehicule semnalate de autoritățile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale au fost identificate în statele membre. De asemenea, 12 documente, 2 documente de înmatriculare și o plăcuță de înmatriculare, emise și căutate de România au fost descoperite în statele membre.


Comentează știrea

roshul
1 aprilie 2015
sacul cu bani

[email protected] ce masini conduce giuglea carmen , oare furate ? oare inscrise pe naspa pe la logofat udristei ? mai degraba sani silicoane umplute cu esenta de drogul extasy ori cocainah , tranporturi peste hotare .

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Martie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni reținuți pentru furt
Pagina a fost generata in 0.5088 secunde