Mașini furate din Marea Britanie și Italia, găsite la Constanța

660
Mașini furate din Marea Britanie și Italia, găsite la Constanța - 7dee0f96f1511cf46faf7f44d2cfb7fd.jpg
Polițiștii de frontieră de la Ostrov au depistat, ieri dimineață, un cetățean român cu domiciliul în județul Suceava, Ionel Mirăuță, de 31 de ani, care călătorea spre Bulgaria cu o mașină IVECO ce transporta pe o platformă un autoturism marca Opel Vectra LS 16V. El a prezentat documente de călătorie ce au ridicat suspiciuni oamenilor legii, astfel că ei au făcut verificări mai amănunțite.
Mașina de pe platformă, care avea numere provizorii de Suceava, a fost verificată de polițiștii de frontieră în bazele de date Schengen. Astfel, s-a obținut confirmarea că autoturismul Opel Vectra a fost furat din Marea Britanie, în 2009.
Autoturismul, a cărui valoare este de aproximativ 8.500 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor, iar lui Mirăuță i-a fost întocmit dosar penal pentru complicitate la furt.
De asemenea, polițiștii de frontieră au adus la cunoștință descoperirea făcută, așa cum cere protocolul, reprezentanților Biroului Național SIRENE, pentru a comunica informația autorităților care au emis semnalarea în sistemul Schengen.
Tot ieri, polițiștii de frontieră constănțeni au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, un Volkswagen Transporter care fusese furat din Italia.
Ionuț Danci, de 25 de ani, din Sibiu, vroia să treacă în Bulgaria cu mașina amintită. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că Volkswagenul fusese furat din Italia, la sfârșitul anului 2009.
Oamenii legii au indisponibilizat mașina, evaluată la 12.000 de lei, iar tânărului sibian i-a fost întocmit dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8731 secunde