Măsuri extreme de siguranță la concertul Sepultura din România

128
Măsuri extreme de siguranță la concertul Sepultura din România - 2596220sepultura2012photo1-1447427104.jpg

Articole recomandate

Trupa braziliană Sepultura va concerta la București pe 24 noiembrie, sărbătorind astfel 30 de ani de carieră.


Dată fiind tragedia din Colectiv, pentru a avea parte de un concert în siguranță, organizatorii au făcut încă 4 ieșiri de urgență în cort , așa că sunt 6, plus încă una în spatele scenei. 


S-a instalat iluminat automat în caz că se ia curentul. De asemenea, vor avea și 2 pompieri la fiecare concert și stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului. De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Doua dintre ele duc în gangurile clasice, iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență către coronament care dau în parc. De asemenea, înainte de fiecare concert vor fi ședințe de PSI cu tot stafful și echipele care lucrează la concert. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitată la 1500 de persoane! Sepultura a fost înființată în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. 


Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București, iar în deschidere vor cânta trupele locale: HATEMODE și Krepuskul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3744 secunde