Concurs Matiz lovit violent de un Volkswagen

907

Articole de la același autor

Un accident rutier spectaculos a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, respectiv 13/14 aprilie a.c., pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din Constanța.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, pe la ora 23,20, Marian Valentin Gavaz, de 41 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice,
(0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat), conducea un autoturism Volkswagen, cu numărul de înma-triculare CT-03-LJY, și ajungând în zona restaurantului Zodiac,
din cauză că nu a păstrat distanța legală față de autoturismul din fața sa, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Daewoo Matiz, condus de Adriana Antohi, de 23 de ani, din Cernavodă.
În urma impactului deosebit de violent, Matizul a fost întors cu roțile în sus pe șosea.
La fața locului a ajuns de urgență un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care le-au acordat primul ajutor celor două persoane aflate în Matiz, respectiv șoferiței și lui Lucian Anghel, de 23 de ani, din Cernavodă.
Cei doi au fost apoi transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde au rămas internați.
Șoferul vinovat a rămas fără permis și pe numele lui va fi întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fiind în stare de ebrietate și vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.895 secunde