MEDIC DIN CONSTANȚA, REȚINUT DE POLIȚIȘTI. Cum "îi aranja" pe pacienții morți

6638
3
MEDIC DIN CONSTANȚA, REȚINUT DE POLIȚIȘTI. Cum
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au reținut un medic, în vârstă de 54 de ani, din Constanța, bănuită de fals intelectual. Potrivit anchetatorilor, în perioada 2014-2016, Aurelia Nicolae, de profesie medic, la diferite intervale de timp, a eliberat certificate medicale constatatoare ale decesului unor persoane care erau pacienți pe lista altor medici de familie, fără a respecta termenul de 24 de ore de la deces.


De asemenea, medicul este acuzat că nu constata personal decesul, prin examinarea externă a cadavrului, ci completând certificatele de deces cu mențiuni necorespunzătoare realității. În aceleași condiții, Aurelia Nicolae a atestat faptul că decesul unor persoane ar fi survenit la domiciliul acestora, deși persoanele decedaseră în alte locații și a stabilit cauze ale morții pe care în mod vădit nu le putea cunoaște.


Femeia a fost reținută pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Arabu
16 martie 2017
va rog

Sper sa nu aveti ghinionul sa va moara vreun apropiat in weekend pentru ca nu veti avea de unde sa luati certificatul constatator, medicii de familie fiind de nederanjat pana luni. Infractiunea fara dobandirea de drepturi oneroase nu mai pare chiar asa de grava, nu?!

Constantean
16 martie 2017
ce vremuri...

Noi suntem mai catolici ca Papa... apucaturi staliniste!

prin port si la vami tot nu aveti voie sa calcati?
16 martie 2017
au gasit vinovatii

De adevaratii mafioti care ajung saptamanal sa se spanzure singuri nu se leaga nimeni? Chiar toti cei cu firme care invart mil. euro sunt cinstiti, nu fac evaziune, au toti angajatii cu contracte ? Politia, procuratura nici nu-i vede, nu-i baga in seama, nu-i deranjeaza, dar ei, constiinta lor ii pune sa se spanzure !!! Ni se dezvaluie astfel "cinstea" lor si ca acei bani trebuiau de fapt sa fie in mariri de pensii si de salarii, nu la neveste, amante, copii tampiti. Dar de 27ani nu exista organe de control, e doar coruptie.

Pagina a fost generata in 1.8842 secunde