Medicul Lucan, prima reacție după ce DIICOT a descoperit AGENDA SECRETĂ în care avea trecute sumele date politicienilor, procurorilor și șefilor din SRI

1040
1
Medicul Lucan, prima reacție după ce DIICOT a descoperit AGENDA SECRETĂ în care avea trecute sumele date politicienilor, procurorilor și șefilor din SRI - ptu4mczoyxnopwy4yzc2mthhzgu3odi4-1514194213.jpg
Procurorii au descoperit asupra medicului Mihai Lucan, în seara în care a fost audiat la sediul DIICOT, un jurnal în care acesta avea notat că fosta sa avocată trebuia să facă pentru a-l proteja un sistem relațional format din procurori, judecători și angajați SRI, dar și detalii din viața procurorului de caz, au precizat, surse judiciare, scrie stiripesurse.ro

În ziua de Crăciun, medicul Lucan a ajuns la București, unde a fost la poliție, pentru controlul judiciar, și a oferit primele declarații.


"Mai am o agendă, dacă vreți vi-o dau, ca să vedeți cât de secretă e. Nu comentez ce spun procurorii. Credeți că am vrut să-l abordez pe șeful DIICOT? Ați interpretat greșit. Cele mai mari acuzații pozibile. Exclus ca în conturile firmei mele să fi ajuns 5 milioane de lei. Doar Dumnezeu poate să mă protejeze.", a spus Mihai Lucan.

Sursele citate au arătat că, având cunoștință că este vizat într-un dosar DIICOT, în luna iulie 2017 Lucan ar fi notat în jurnal că fosta sa avocată trebuie să facă un cerc protector în jurul său și să realizeze un sistem relațional cu oameni din sistemul judiciar, respectiv, procurori, judecători, poliție și SRI.


De asemenea, arată sursele citate, din jurnal ar reieși că asupra procurorului de caz ar fi fost făcut un adevărat studiu, fiind notate în jurnal chiar și unele mici detalii din viața sa privată.

În jurnal, mai spun sursele judiciare, medicul Mihai Lucan ar fi avut scrise și mai multe maxime, iar printre cele preferate de el ar fi: "Vrei să prinzi pește, fă-te cârlig" sau "cine ridică sabia asupra mea, îi va cădea mâna".


Sursele menționate au mai indicat că în jurnal ar apărea și numele procurorului-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, pe care medicul ar fi fost supărat pentru că nu ar fi putut interveni pe lângă acesta.



Comentează știrea

Neacsu Lucian Marius
25 decembrie 2017
Comentariu

Ce mai asteaptati?Cu probatoriul in mana autoritatile lasa hotul liber.Bravos!Direct la parnaie cu el ca si hotii au nevoie de medici sa-i trateze si macar sa le punem ca medici la puscarie pe aia care sunt cei mai buni(in meserie dar si in hotie) na ca am ajuns si poet.DIICOT ,DNA NU MAI ASTEPTATI SA SCHIMBE ASTIA CODUL PENAL,FACETI CE TREBUIE IN SPIRITUL LEGII SI AL DREPTATII CA DE AIA A-TI DEPUS UN JURAMANT.INFRACTORII NU TREBUIE SA PROSPERE DIN BANI SI FOLOASE NECINSTITE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4274 secunde