Răsturnare de situație

Medicul Ștefan Botez a pierdut procesul cu Spitalul Clinic Județean Constanța

342
Curtea de Apel Constanța a admis, ieri, recursul formulat de Spitalul Clinic Județean Constanța împotriva sentinței tribunalului prin care s-a admis în parte acțiunea intentată de fostul șef al Serviciului de Medicină Legală (SML) Constanța, Ștefan Botez, împotriva deciziei de revocare din funcție. Instanța a modificat sentința recurată și a respins ca nefondată cererea de anulare a deciziei 1654/30 octombrie 2006, de obligare la plata indemnizației de conducere și de obligare la daune morale.
Reamintim că în luna noiembrie 2007, tribunalul a anulat decizia de revocare din funcție a medicului Botez și a obligat Spitalul Clinic Județean la plata către acesta a indemnizației de conducere pentru perioada noiembrie 2006 - august 2007, precum și la plata unor daune morale de 10.000 de lei. În același proces, apar ca intervenienți Mihai Onciu și Consiliul Superior de Medicină Legală. Instanța a respins cererile de intervenție formulate de Mihai Onciu și Consiliul Superior de Medicină Legală.
În susținerea recursului, reprezentantul Spitalului Clinic Județean Constanța a solicitat modificarea în tot a hotărârii și respingerea contestației formulate de Botez.
Prin avocatul său, Ștefan Botez a cerut respingerea recursului. Apărătorul a afirmat că Botez a fost schimbat în mod intempestiv și că mediatizarea acestei situații l-a afectat profund. Decizia instanței de judecată nu mai poate fi atacată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.328 secunde