Membrii familiei din Germania, găsiți la Botoșani

360
Cei trei membri ai familiei Keller din Germania, dați dispăruți la Timișoara și găsiți, ieri, după mai bine de o lună la Botoșani, și-au justificat în fața polițiștilor absența îndelungată, susținând că nu știau că au fost dați în urmărire generală.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Manuela Ieremie, a declarat, ieri, că în urma cercetărilor s-a stabilit că familia de germani Keller dată dispărută, alcătuită din Ion (45 ani), capul familiei, Mariana (43 ani), soția și Denis (16 ani), a fost descoperită dormind în mașina personală în zona Bibliotecii Județene "Mihai Eminescu" a municipiului Botoșani.
"Din cele aflate de la membrii familiei, pe 20 noiembrie au plecat din Timișoara pentru a vizita mănăstirile din toate județele exterioare arcului carpatin. Ruta a fost Tulcea - Constanța, apoi spre nord cu trecere prin Piatra Neamț până la Baia Mare, unde locuiește mama Marianei Keller. De acolo au vizitat mănăstirile din Maramureș, Suceava", a declarat Manuela Ieremie. Aceasta a precizat că ruta a continuat cu Botoșaniul, fiindcă membrilor familiei li s-a părut un oraș liniștit, curat și sigur. "Au ajuns la Botoșani pe data de 9 ianuarie, unde au decis să se odihnească și să remedieze o defecțiune la mașină. Au ales să  doarmă în mașină pe aleea de lângă Bilbioteca Județeană «Mihai Eminescu», fiindcă nu era circulată, dădea la strada principală, era luminată și auzeau patrule de poliție și jandarmi. Fapt ce i-a făcut să se simtă în siguranță", a mai adăugat Manuela Ieremie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9805 secunde