Neglijența șoferului a băgat polițiștii în alertă

Mercedes furat din parcarea hotelului "Minion" din Constanța

367
Mercedes furat din parcarea hotelului
Doi tineri sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși în interiorul unui autoturism de lux care fusese furat din parcarea unui hotel din Constanța.
În cursul zilei de 24 februarie, Ianoș Gabro, în vârstă de 33 de ani, a închiriat un Mercedes, de culoare gri, în valoare de 200.000 de lei, de la firma Ecoleasing, din Pitești.
Ajuns la Constanța, în jurul orei 9,30, tânărul a parcat mașina în fața hotelului "Minion" de pe strada Dezrobirii. El a lăsat cheile în contact, motorul pornit, portierele descuiate și a intrat în hotel să-și ducă bagajele. La scurt timp, bărbatul a coborât din cameră și a observat că mașina dispăruse. A întrebat în dreapta și în stânga crezând că cineva a vrut să facă vreo glumă, după care a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Imediat după momentul sesizării furtului, polițiștii au dat autoturismul în urmărire națională și au fost informate toate punctele de trecere a frontierei, desfășurându-se verificări și la centrele de vânzări auto second-hand.
După cinci ore, mașina a apărut pe camerele de supraveghere ale sistemului de monitorizare video a traficului rutier pe DN 1, pe raza localității Bărcănești, județul Prahova, fiind dat în consemn către echipajele mobile aflate pe teren în zona respectivă. După aproximativ 10 minute, autoturismul a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliție Rutieră, pe DN 1, în dreptul localității Băicoi.
În mașină se aflau Liviu Florin Romășcanu, de 25 de ani și Teodor Paraschiv, de 31 de ani, ambii din Buftea, județul Ilfov. Cei doi au fost reținuți și predați polițiștilor constănțeni pentru cercetări, iar autoturismul a fost restituit firmei de închiriere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Eveniment : Arestați pentru că vânau ilegal mistreți
Pagina a fost generata in 2.7577 secunde