Mergeți în vacanță în Bulgaria? Polițiștii români sunt în statul vecin, să vă ajute!

347
Mergeți în vacanță în Bulgaria? Polițiștii români sunt în statul vecin, să vă ajute! - 1iuliepolitistibulgaria-1593587643.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, polițiștii români încep misiunea în  Bulgaria, pentru a oferi sprijin și consiliere cetățenilor români aflați în vacanță în țara vecină. Cei zece polițiști români desfășoară activități de siguranță publică în stațiunile Albena, Varna, Balcic și Nessebar.
În perioada 1 iulie – 31 august a.c., polițiștii români desfășoară activități comune cu polițiștii bulgari, în cadrul unor patrule de ordine și siguranță publică, în stațiunile turistice Albena, Varna, Balcic și Nessebar, din Bulgaria.


La data de 1 iulie a.c., prima serie de șase polițiști români pleacă în Bulgaria, urmând ca, la data de 1 august a.c., să aibă loc schimbul de serii. 


Este al zecelea an în care se organizează asemenea misiuni, activitățile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiștilor români care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct colegilor noștri pentru soluționarea unor probleme, deși se aflau pe teritoriul altui stat. 


Reamintim că aceste misiuni au demarat în anul 2010, iar în cadrul lor, polițiștii români și bulgari acționează în patrule comune în scopul asigurării ordinii și liniștii publice.


 De asemenea, polițiștii cooperează și acordă asistență în cadrul activităților specifice, relaționând îndeosebi cu cetățeni ai propriului stat. Activitățile de patrulare în comun au loc, îndeosebi, pe durata sezonului turistic (atât vara, cât și iarna) în zonele în care se deplasează turiști români și bulgari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1954 secunde