MESAJ EMOȚIONAT pentru cei din prima linie de la copiii din Techirghiol și Constanța

599
MESAJ EMOȚIONAT pentru cei din prima linie de la copiii din Techirghiol și Constanța - politistielevisursaipjconstanta1-1586163730.jpg
Polițiștii constănțeni au primit, astăzi, un mesaj emoționant din partea elevilor mai multor unități educative din orașul Techirghiol. Sub coordonarea profesorului Bogdan Ene, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani au fost invitați să își exprime, prin culoare și imagine, sentimentele față de cei care luptă în prima linie cu virusul. "Copiii și-au exprimat prin lucrările lor sentimentele sincere, iar în ochii și inima lor sunteți niște EROI! Copiii VĂ MULȚUMESC pentru ceea ce faceți și în inima lor aveți un loc special!", a fost mesajul transmis.

În acest context, elevi din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 38 Dimitrie Cantemir, Liceului Teoretic George Călinescu, împreună cu preșcolari de la grădinițele cu program prelungit Mugurel și Amicii, din orașul Techirghiol, au transmis, virtual, peste 200 de desene încărcate cu culoare, dar mai ales cu emoție. Acestea sugerează situația cu care se confruntă cadrele medicale, polițiștii, jandarmii, pompierii, armata, dar și alte instituții, așa cum ea a prins contur în înțelegerea copiilor.

Cu fiecare realizare artistică, cei mici evidențiază eforturile continue pe care le fac forțele de ordine în asigurarea vieții, sănătății, ordinii și liniștii publice.

"Și noi, polițiștii, mulțumim copiilor și cadrelor didactice implicate în inițierea, derularea și coordonarea acestui proiect! Vă promitem să rămânem la datorie pentru voi!", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9488 secunde