Mesaje după dispariția șefului ISU Dobrogea: „Rămas bun, domnule colonel! Un om bun, cu o inimă mare”

715
Mesaje după dispariția șefului ISU Dobrogea: „Rămas bun, domnule colonel! Un om bun, cu o inimă mare” - 4novmesaje1-1604490833.jpg

Articole de la același autor

O nouă tragedie a zguduit, miercuri, 4 noiembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea: colonelul Daniel-Gheorghe Popa, inspector șef al instituției, s-a stins din viață pe un pat de spital, unde îl țintuise COVID 19. Nu este prima victimă pe care coronavirusul o face în rândul pompierilor constănțeni: pe 17 aprilie, plutonierul adjutant Viorel Dîmboi, de 48 de ani, pierdea lupta cu acest virus.

În urma veștii tragice, cei care l-au cunoscut au făcut publice mesaje de condoleanțe. „Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea vieții domnului colonel Daniel-Gheorghe Popa, inspector șef ISU și membru în Comitetul Crucii Roșii Constanța. De azi înainte nu îl vom mai căuta la telefon. De azi înainte îl vom căuta numai în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnească-se în pace!”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii Constanța.

„A fost un ofițer pompier foarte bine pregătit, cu bogate cunoștințe de specialitate și militare, obiectiv și corect. A fost loial armei pompieri, respectuos și disciplinat. Calitățile sale l-au făcut să fie apreciat de comandanții IGSU, dovadă fiind cei 19 ani în care a avut ca sarcină conducerea a două unități de pompieri județene, Călărași și Constanța. Dedicat trup și suflet meseriei, a reușit să insufle subordonaților săi dragostea față de profesia de pompier, primind în schimb, din partea acestora, respectul pentru felul său de a fi: un om bun, cu o inimă mare.

Astăzi ne despărțim și noi, pompierii constănțeni, militari, civili și cadre militare în rezervă, de cel care ne-a fost comandant, coleg, camarad, îndrumător, prieten și o facem cu regretul că nu am apucat să-i mai spunem măcar încă o dată cât l-am respectat. Rămas bun, domnule colonel! Veți rămâne veșnic în memoria și în inima noastră! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, au transmis colegii pompieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6877 secunde