Lucian Lungoci nu demisionează! „Intru în concediu fără plată pe perioada campaniei electorale”

555
Lucian Lungoci nu demisionează! „Intru în concediu fără plată pe perioada campaniei electorale” - lucianlungocibun-1604491582.jpg
 Administratorul special al Regiei Autonome de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Lungoci, a anunţat că va înainta noului preşedinte ale Consiliului Judeţean Constanţa un raport cu activitatea instituţiei în ultimii patru ani.

„Nu îmi dau demisia. Eu doar voi transmite raportul RAJDPP. Iar, începând cu 6 noiembrie, pe toată perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, îmi voi lua concediu fără plată”, a precizat Lucian Lungoci. Decizia acestuia vine deoarece se află pe lista de candidaţi pentru un fotoliu de deputat, din partea Partidului Social-Democrat.

Acesta mai spune că, la momentul în care a preluat conducerea regiei în anul 2016, instituţia se afla în proces de insolvenţă şi avea peste 61 de milioane de lei datorii, iar, în prezent, mai sunt doar 14 milioane de lei, pentru care există prevăzuţi bani, iar în conturi este suma depozitată de 6,9 milioane de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2077 secunde