Mesaje sfâșietoare ale apropiaților tinerilor decedați în carnagiul de la Chirnogeni - Galerie FOTO

1096

Articole de la același autor

Pe paginile de socializare Facebook ale tinerilor decedați au început să curgă mesaje sfâșietoare. 


"Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu pot să cred că ai plecat dintre noi așa devreme!. Păcat, atât de tânără s-a dus... Să sperăm că acolo unde s-a dus o să aibă pace în suflet. Dumnezeu s-o odihnească în pace", a scris un prieten al Elizei Andreea Zenovie. 


"Dumnezeu să te ierte, nu te vom uita niciodată, frumoasa mea! Cine mă mai minte pe mine că îi este rău doar ca să nu se joace cu mine? Nu îmi vine să cred că ne-ai părăsit așa devreme.... Te iubim în continuare și nu te vom uita niciodată!", este un alt mesaj de pe rețeaua de socializare. 


"Dumnezeu să te ierte ! Un înger pleacă dintre noi, o fată foarte frumoasă și mult prea tânără pentru acest sfârșit dureros! Din păcate Dumnezeu îi ia pe cei bunii! Condoleanțe familiilor! Mergi cu bine Andreea, îngerii te așteaptă", a spus un alt tânăr. 


"Acum am aflat că tu erai unul dintre persoanele decedate. Nu pot să cred! Dumnezeu să te ierte și să aibă grijă de tine că ai un suflet bun!", au fost cuvintele postate de o tânără pe pagina de Facebook a lui Nicolae Ivanciu. 


"Dumnezeu să te ierte Nicule. Nu pot să cred ce s-a întâmplat de ce tocmai tu un băiat plin de viață și respectuos. A luat Dumnezeu niște copii extraordinari și plini de viață. Dumnezeu să vă odihnească în pace", este părerea unei alte tinere. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accidentată pe trecerea de pietoni
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Pieton băut, lovit de mașină
Pagina a fost generata in 1.2875 secunde