Mesajul emoționant al unui tată rămas fără fiu după tragedia din Colectiv

130
Mesajul emoționant al unui tată rămas fără fiu după tragedia din Colectiv - image2015116205631990protestcole-1471785422.jpg

Articole recomandate

Se împlinesc nouă luni de când Eugen Iancu și-a îngropat fiul, pe Alex Iancu, unul din tinerii care au murit după incendiul din clubul Colectiv. Astăzi, acesta a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, în care arată că lucrurile au rămas neschimbate în România.

Eugen Iancu scrie că, după tragedia din clubul Colectiv, deși Guvernul a căzut și România are un alt premier și alți miniștri, lucrurile au rămas neschimbate în toate sistemele din țara noastră.


"9 LUNI. Ar fi trebuit ca Alex să aibă 23 de ani, să cânte, să fie probabil în concediu. Dar nu, nu este așa.64 de tineri au murit. Cam 50 de tineri sunt mutilați pe viață. Alții vor rămâne cu semne pe corp și cu siguranță toți vor rămâne cu un coșmar întipărit în minte. Cu ce a schimbat această tragedie societatea românească? Cu ce a schimbat această crimă a statului român asupra propriilor tineri sistemul administrativ sau politic? Cu nimic. Am schimbat un guvern. Ei și? Va simțiți mai în siguranțăacum ? Vedeți o schimbare în spațiul public? S-a pornit construcția unui singur spital? S-a modificat ceva în funcționarea localurilor? Mor mai puțini oameni? Știm de ce mor? Este curățenie în spitale? Operatorii 112 acționează pentru intervenție rapidă și precisă? Procurorii anchetează altfel decât la comandă? Vedeți anchete asupra criminalilor și hoților din spitale?", a scris Eugen Iancu, pe Facebook.


Tatăl lui Alex Iancu mai reclamă și faptul că, tragedia în care au murit 64 de oameni, nimeni nu a fost demis.

"Vedeți anchete asupra lui Arafat sau Bănicioiu? Sănătatea este garantată prin constituție. Dar criminalii din sănătate sunt protejați de președinție, de servicii, de guvern pentru că sănătatea cea garantată de legea supremă este secretizată. Guvernul României face un raport în urmă căruia cineva trebuia cel puțin demis, cu siguranță procurorii ar fi trebuit să se autosesizeze și să înceapă anchetele, dar fiind în țara tuturor posibilităților procurorii se fac că nu văd iar guvernul îi da puteri sporite celui dovedit ca slab manager. Acum bineînțeles ne pregătim de alegeri, din nou alegeri. Motiv să nu facem în continuare nimic. Ce rost ar avea? Viața este o loterie, dacă ai noroc scapi, dacă nu, GHINION. Asta da schimbare", mai spune Alex Iancu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0368 secunde