Mesajul președintelui Iohannis, după ce patru militari români au fost răniți în Afganistan

152
Mesajul președintelui Iohannis, după ce patru militari români au fost răniți în Afganistan - iohannis-1555166428.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis le-a urat însănătoșire grabnică militarilor români răniți sâmbătă în Afganistan. "Familiilor militarilor noștri le transmit că sunt alături de ele și le asigur că cei dragi primesc cele mai bune îngrijiri medicale", precizează șeful statului.


Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în urma atacului care a avut loc în Provincia Kandahar, Afganistan, soldat cu rănirea a patru militari români.


Redăm comunicatul întreg:


"Gândurile mele se îndreaptă astăzi către militarii români răniți în timpul misiunii pe care o desfășoară în Afganistan. Le urez însănătoșire grabnică și multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice. De asemenea, familiilor militarilor noștri le transmit că sunt alături de ele și le asigur că cei dragi primesc cele mai bune îngrijiri medicale.


Militarii români dau dovadă întotdeauna de profesionalism, iar dedicarea cu care își desfășoară activitatea în teatrele de operații contribuie la menținerea păcii și securității internaționale".


Patru militari români au fost răniți în această dimineață, în Afganistan, după ce insurgenții au detonat un dispozitiv exploziv improvizat. Soldații, aflați în misiune în Provincia Kandahar, au fost atacați apoi cu armament de infanterie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7479 secunde