Metoda "Generalul" face ravagii. Cum câştigă infractorii sume uriaşe în numele soldaţilor străini

435
Metoda

Articole de la același autor

O nouă escrocherie vizează femeile singure, de pe reţelele de socializare. Infractorii le abordează, pretinzând că sunt generali sau soldaţi americani, apoi le cer sume mari de bani, potrivit Antena3


Infractorii profită de prezenţa militarilor străini în România şi câştigă sume fabuloase în numele soldaţilor americani. Femeile singure, vulnerabile şi mai ales potente financiar sunt ţinta perfectă. Mai întâi, victimele sunt seduse pe internet de aşa-zişii soldaţi. Apoi le sunt cerute treptat sume mari de bani, sub diferite pretexte.


Metoda "Generalul" face ravagii printre femeile trecute de prima tinereţe

O văduvă din Capitală a vândut anul trecut un teren, care i-a adus în cont câteva sute de mii de euro. Întâmplător sau nu, la câteva luni de la tranzacţia imobiliară, a fost abordată pe internet de un bărbat arătos, în uniformă, care s-a recomandat ca fiind general în Armata Americană. Escrocul i-a spus că este detaşat la baza militară Mihail Kogălniceanu şi că îşi doreşte să o întâlnească. Fiica victimei povesteşte că bărbatul a sedus-o şi a ruinat-o.


Când victima a ajuns la fundul sacului, frumosul soldat american a dispărut. Necăjită şi îngrijorată, femeia a dezvăluit totul familiei. Deşi a fost îndemnată să îl reclame, victima ezită pentru că încă speră că generalul pe care îl iubeşte chiar există şi nu a păcălit-o. Poliţiştii au însă altă părere şi le cer cetăţenilor să fie prudenţi, iar dacă totuşi cad în capcană, să demaşte totul.


Anchetatorii susţin că escrocii sentimentali fac parte din adevărate reţele infracţionale, cu săgeţi în paradisurile fiscale, unde ajung în final banii victimelor. Numai anul trecut, aproape 10.000 de români au fost înșelaţi prin diferite metode


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde