METODĂ INGENIOASĂ DE A JEFUI O LOCUINȚĂ, pusă în aplicare la Constanța

240
METODĂ INGENIOASĂ DE A JEFUI O LOCUINȚĂ, pusă în aplicare la Constanța - furt1355671115-1359113145.jpg

Aveți un apartament sau o locuință de închiriat? Aveți grijă cui dați cheile de la casă, căci riscați să vă fie golită și nici banii pe chirie să nu-i mai vedeți! Astfel proceda o grupare de infractori din județul Constanța: ținteau apartamentele date spre închiriere și furau tot ce se punea din ele.


Potrivit oamenilor legii, gruparea este formată din trei bărbați și o femeie: Ionuț M., de 37 de ani, este liderul grupului (de altfel, este și singurul care a mai fost la închisoare, pentru comiterea altor furturi), iar polițiștii spun că a fost ajutat de soția lui, Iuliana M., de 31 de ani, de fratele lui, Nicolae M., de 38 de ani, dar și de Florin Alexandru V., de 21 de ani.


Apartamentele erau găsite prin anunțurile la mica publicitate sau prin cunoștințe, atât în municipiul Constanța, cât și în comunele din jurul reședinței de județ. După ce se instalau cu proprietarul și se prezentau drept o familie serioasă, dar nevoiașă, care are nevoie de un acoperiș deasupra capului, cei doi soți își chemau complicii în ajutor și goleau tot din casă. "Căutau numai locuințe mobilate și luau tot, de la frigider, aragaz, televizor, până la prize și cabluri. Până în prezent au documentat comiterea a patru astfel de furturi, în ultimele luni. Suntem convinși însă că sunt mult mai multe și se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale", ne-au spus anchetatorii.


Trei dintre suspecți sunt cercetați în libertate, dar Ionuț M. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1895 secunde