Un francez ce aducea emigranți din Sri Lanka în România, în atenția DIICOT

197
Un francez ce aducea emigranți din Sri Lanka în România, în atenția DIICOT - perchezitiicugetliberro60944600-1359112279.jpg

Articole de la același autor

Un grup infracțional ce ajuta emigranți din Sri Lanka să treacă ilegal granița în țara noastră a ajuns în atenția procurorilor DIICOT. Potrivit oamenilor legii, liderul grupării este un cetățean francez, de origine srilankeză, Nagalingam Santhirarajah, împreună cu alți patru români "au obținut beneficii financiare din îndrumarea sau călăuzirea mai multor persoane, în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat".

 
Concret, susțin anchetatorii, cetățeanul francez a identificat 13 persoane, potențiali emigranți provenind din Sri Lanka, pe care, contra sumei de 2.500 de euro/persoană, să le transporte ilegal către state europene, destinația finală fiind Franța. Membrii grupării au asigurat transportul emigranților pe ruta Grecia - România, dar și cazarea lor pe teritoriul țării noastre și călăuzirea lor pentru a ieși din țara noastră.


Astăzi, procurorii din Alba Iulia și din Brăila au descins în patru percheziții domiciliare, la locuințele membrilor grupării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7317 secunde