"Mi-e teamă de o intervenție gen CUTREMUR. Va fi un DEZASTRU real"

185
Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, luni seară, că se teme de cum vor interveni autoritățile din România în caz de cutremur, precizând că "va fi un dezatsru real", scrie romaniatv.net



"Se încearcă erodarea pe nedrept a încrederii populației în sectorul de urgențe. Mi-e teamă de o intervenție gen cutremur, unde va fi un dezastru real și atunci lumea să nu mai aibă încredere în autorități. Asta ar fi foarte grav și foarte rau. Nu e cazul în România să spunem că sistemul de urgență este varză, prost, nu este pregătit", a declarat Raed Arafat, la o emisiune de televiziune.

Aceasta a mai spus, legat de concluziile DSU în punctul de vedere la raportul Corpului de control al premierului cu privire la intervenția din club Colectiv, că în intervențiile viitoare s-ar putea să se ajungă în situația în care să se ia "decizii greșite pentru a satisface un anumit segment de comentarii".

"S-ar putea să ajungem la situația în care se vor lua decizii greșite numai ca să se satisfacă un anumit segment de comentarii sau lipsa de decizie. Sau decizii exagerat numai de teama că s-ar putea să fie tras la răspundere, în loc să se gândească limpede în baza unor reguli pe care el le știe ca militar, pompier, medic", a mai spus Arafat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3299 secunde