"Mica reformă" în Justiție ar putea scăpa de închisoare doi traficanți de droguri

625

Articole de la același autor

"Mica reformă" în Justiție este posibil să-i scape de închisoare pe doi concubini care sunt acuzați de comiterea infracțiunii de trafic internațional de droguri.
Ion Constantin Ghencea, zis "Gherghe", și Florentina Văcăriuc, amândoi de 34 de ani, din Constanța, au recunoscut, ieri, acuzațiile aduse, fiind de acord să beneficieze de dispozițiile Legii "micii reforme", potrivit căreia dacă recunosc fapta li se reduc pedepsele cu o treime.
Procurorii DIICOT au solicitat, ieri, condam-narea celor doi concubini la închisoare cu executare, pe când avocatul apărării a cerut suspendarea pedepselor, spunând că cei doi nu au făcut trafic cu droguri decât ocazional, ne-transformând asta într-o ocupație permanentă. Judecătorii urmează să se pronunțe cu privire la pedepsele pe care le merită Ghencea și Văcăriuc.
Anchetatorii spun că, la data de 17 martie 2009, Florentina Văcăriuc a fost prinsă în flagrant în timp ce vindea unui investigator sub aco-perire 100 de grame de hașiș, contra sumei de 60 de lei pentru un gram. Oamenii legii au stabilit că drogurile au venit din Italia, de unde au fost aduse de Ion Constantin Ghencea, care i-a spus iubitei sale că hașișul nu este altceva decât ciocolată.
Procurorii au organizat flagrantul chiar în locuința celor doi concubini, de pe strada Prelungirea Liliacului, din cartierul constănțean Km 4-5, unde cei doi stăteau cu chirie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3194 secunde