Microbuz cu 14 persoane, implicat într-un grav accident. A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU

734
Microbuz cu 14 persoane, implicat într-un grav accident. A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU - accccc-1591769309.jpg

Articole recomandate

Planul roșu de intervenție a fost activat miercuri dimineață în județul Vâlcea în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz în care se aflau 14 persoane. 


Accidentul a avut loc pe DN 67, pe raza localității Bunești, între un autoturism și un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.


Potrivit sursei citate, la fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, șase echipaje SMURD și alte șapte de la Serviciul Județean de Ambulanță.


"Șapte victime au fost preluate de SAJ și una de SMURD Vâlcea. În autoturism a fost o victimă, iar în microbuz zece. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanșat Planul roșu de intervenție. Persoana care a fost încarcerată este o femeie, în vârstă de 52 de ani", au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.


Inspectoratul de Poliție Județean a informat că accidentul a avut loc după ce șoferul unui autoturism care mergea pe sensul de mers Vâlcea - Gorj a intrat pe contrasens și a izbit microbuzul în care erau 14 persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5376 secunde