Migrant iranian și călăuză din Austria, depistați la Ostrov

115
1
Migrant iranian și călăuză din Austria, depistați la Ostrov - dsc04877-1375694903.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control, în apropierea frontierei cu Bulgaria, un autoturism marca Mazda, cu numere de Austria, condus de un bărbat. În urma controlului specific a fost descoperit, ascuns sub mai multe pături, pe bancheta din spate a autoturismului, un bărbat. 




Verificările au stabilit faptul că șoferul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, de naționalitate iraniană, cu reședința în Austria, a trecut legal frontiera prin PTF Ostrov, după care l-a preluat pe respectivul bărbat în apropierea frontierei. Migrantul s-a dovedit a fi un cetățean iranian, în vârstă de 27 de ani, care a ales să treacă ilegal frontiera, la adăpostul întunericului, pentru a ajunge într-o țară din spațiul Schengen. Din cercetări a reieșit faptul că cei doi bărbați sunt rude și au plănuit acțiunea de trecere ilegală a frontierei pe teritoriul Turciei. Polițiștii de frontieră au întocmit celor doi cetățeni iranieni dosare penale pentru intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, respectiv trafic de migranți. 




Comentează știrea

prix sac hermes evelyne
8 septembrie 2013
prix sac hermes evelyne

Yeah !. life is like riding a bicycle. You will not fall unless you stop pedaling!!. prix sac hermes evelyne http://prix-sac-hermes-evelyne.ethicalbase.com

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Actual : Austria se retrage  din Platoul Golan
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Diverse : Regiunea Arlberg, la schi în inima Austriei
Pagina a fost generata in 0.3424 secunde