Mihail Vlasov, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

117
Mihail Vlasov, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare - vlasov-1434627842.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihail Vlasov, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, de instanța supremă. Decizia este definitivă, potrivit B1.ro.

Inițial, Curtea de Apel București a dispus o pedeapsă de 4 ani de închisoare, dar judecătorii ÎCCJ au majorat-o.

În cursul zilei de astăzi va fi ridicat de acasă de polițiști, în cazul în care nu se va prezenta singur la penitenciar ori fie la poliție.

Vlasov a fost surprins în flagrant primind o parte din șpaga de 1 milion de euro cerută unui om de afaceri pentru a-l numi în funcția de arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă CCIR. Acest dosar a fost trimis în judecată în 2014 de procurorii DNA.

Vlasov este vizat si de alte dosare. Recent a fost trimis în judecată într-o cauză nouă pentru că ar fi încercat să influențeze factorii politici pentru ca Registrul Comerțului să ajungă în subordinea instituției pe care o conducea la acel moment, Camera de Comerț și Industrie a României. În dosar se regăsesc numele mai multor politicieni, iar printre martorii audiați se află copreședintele PNL Alina Gorghiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Martie 2014
Stire din Eveniment : Mihail Vlasov a fost arestat preventiv
Pagina a fost generata in 0.4869 secunde