Mii de jucării, confiscate la Agigea

64
Mii de jucării, confiscate la Agigea - jucarii-1394360810.jpg

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali și au descoperit într-un container sosit în PTF Constanța Sud Agigea din China 2.280 de jucării susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 100.000 lei. 


Vineri, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PTF Constanța Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București.


În urma controlului au fost descoperite 2.280 de jucării (jucării vorbitoare, pușculițe, personaje din desene animate și mașinuțe), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 100.000 lei. 


Marfa care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale, un cetățean român, în vârstă de 33 ani, cu domiciliul în București, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6756 secunde