Mii de petarde confiscate de Garda de Coastă

4913
4

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța au confiscat, în a treia zi de Crăciun, peste 2.000 de petarde. Oamenii legii au surprins, într-o piață din municipiul Constanța, un bărbat de 41 de ani care oferea obiectele pirotehnice spre vânzare. Bunurile, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, au fost confiscate și predate Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice al Poliției Constanța. Reamintim că, în decembrie 2010, aceiași polițiști de frontieră au confiscat peste 67.000 de articole pirotehnice interzise de lege, în valoare de 9.700 de lei. Totodată, au fost desfășurate acțiuni în întreg județul și au fost întocmite dosare penale pe numele a 12 persoane, pentru deținere și transport sau orice altă operațiune cu materii explozive efectuată fără drept.

Comentează știrea

Miruna
29 decembrie 2011
politia romana si realizarilii ei:)

nici nu-mi mai bat capul cu bivolii astia(nu generalizez dar o mare parte din politisti sunt prosti,imbecili,incompetenti sau corupti sau rau voitori/cu ifose de interlopi).Anul trecut ,am incercat sa vb cu cretinachii de la sectia 3 ca in plin centrul orasului de la kaufland la tomis mall si de la gara cfr pana la cimitrul central sunt unii etnci care vand ilegal ba sunt si puradei care arunca petarde?..ce credeti ca mi s-a raspuns, cu un plictis evident? Faceti dra sesizare cand va intalniti cu asemenea situatie...sigur,o sa fac sesizare cand o sa mi arunce cineva petarda in cap:))dar ei ce mama dracului fac?Daca eu le spun ca sunt retarzi care arunca petarde in locul cutare de ce nu se duc acolo?pai pana fac eu sessizare aia s-au mutat deja, boilor din politie(sa ma scuze politistIi ok dar aveti niste colegi de 2 lei)

Miruna
29 decembrie 2011
si ceva mai recent

plecam de la piata GRIVITEI cand vad rromulanii stateau pe acolo ca de obicei, parazitau,vindeau,mancau seminte...deodata cum le zice cineva,bai vin jandarmii, merg mai incolo, ma vin jandarmii, si au rupt o la fuga....a trecut cam vreun minut si apare masina jandarmeriei, coboara agale aia, glumeau ,radeau intre ei..probabil asteptau sa fuga tiganii(care de unde stiau ca vine masina jandarmeriei?)..deci e clar, interlopii din centru ii platesc la greu pe umflaiti aia de la sectia 3.De altfle romulanii si infractorii de orice etnie inclusiv romana sunt barosani zonei ,acolo zac si acolo o sa parziteze for ever,ii doare e in cot de sectia 3(care sutn sclavii lor:))..de poltie de la diicot sau jandarmerie poa sa le fie un pic frica dar fug ca ii infornmeaza vreun gabor:))

etna
29 decembrie 2011
pericol public

am vazut vanzatori de petarde la Kaufland si in Real. ar trebui amendate si hipermarketurile care le dau voie sa vanda peterde ilegale in incinta lor! bat pariu ca isi trag bani buni din chirie. sunt complici.

Manole X.
29 decembrie 2011
deci

Practic supermarketurile asigura protectie bishnitarilor de petarde. Aratati-mi mie un politai care sa se duca sa se ia de un director de magazin. Ala zboara a doua zi in somaj.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3508 secunde