Militarul mort în Afganistan a fost înmormântat, colegul său rănit se simte mai bine

256
Fruntașul Marian Zamfir care a fost rănit, marți, în Afganistan, este în afara oricărui pericol, informează Ministerul Apărării Naționale.
Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale susțin că, imediat după producerea accidentului, militarul a fost tratat medical în spitalul din baza Lagman, iar ulterior a fost transferat la spitalul militar american din Landsthul, Germania.
Ceilalți trei militari, aflați în același autovehicul, în timpul incidentului, cu eroul sublocotenent (post mortem) Florin Bădiceanu și cu fruntașul Marian Zamfir, au fost supuși unor investigații medicale și, în prezent, sunt încadrați în programul de activități ale Batalionului 33 Manevră.
Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Oprea și șeful Statului Major General, amiral Gheorghe Marin, urmăresc în continuare cu atenție evoluția stării de sănătate a fruntașului Zamfir.
Sergentul major Florin Bădiceanu a murit, iar fruntașul Marian Zamfir a fost rănit grav, în urma unui incident în Afganistan, în timp ce militarii executau o misiune de patrulare într-o coloană formată din patru autovehicule blindate, în provincia Zabul, pe Autostrada A1, Kandahar-Kabul. În jurul orei 5,00 (ora României), la aproximativ trei kilometri nord-est de Baza Lagman, vehiculul blindat în care se aflau cei doi a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat. În altă ordine de idei, militarul mort în Afganistan, Florin Bădiceanu, a fost înmormântat, ieri, cu înalte onoruri militare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9136 secunde