Ministerul Afacerilor Externe din România: A fost ridicat nivelul de alertă de călătorie!

308
Ministerul Afacerilor Externe din România: A fost ridicat nivelul de alertă de călătorie! - mae-1704990300.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că a fost ridicat nivelul de alertă de călătorie pentru Ecuador şi recomandă cetăţenilor români care intenţionează să călătorească în această ţară să evite deplasările în anumite regiuni, în special Guayas şi Esmeraldas, şi să urmărească rubrica "Alerte de călătorie" de pe pagina de internet a MAE.

Ministerul de Externe îşi exprimă preocuparea faţă de deteriorarea situaţiei de securitate din Republica Ecuador şi condamnă cu fermitate valul de violenţă declanşat de grupări criminale. MAE respinge ferm atacurile la adresa instituţiilor democratice, precum şi orice formă de violenţă, şi îşi exprimă solidaritatea cu poporul ecuadorian.

"Dacă situaţia impune necesitatea efectuării unei deplasări în această ţară, este recomandată încheierea unei asigurări de călătorie şi înregistrarea prezenţei la Ambasada României la Lima, Republica Peru, prin intermediul portalului www.econsulat.ro", transmite MAE.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet lima.mae.ro, consular-protection.ec.europa.eu şi www.mae.ro - rubrica "Sfaturi de călătorie" şi reaminteşte că românii care se deplasează în străinătate au la dispoziţie serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îţi poate salva viaţa!". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2545 secunde