Ministerul Apărării: Starea de sănătate a celor trei militari răniți în Afganistan evoluează bine

133
Ministerul Apărării: Starea de sănătate a celor trei militari răniți în Afganistan evoluează bine - militari-1475772062.jpg

Articole recomandate

Cei trei militari răniți în 25 septembrie în Afganistan sunt spitalizați, în continuare, la Centrul medical regional american din localitatea germană Landsthul, însă starea lor de sănătate evoluează bine, informează Ministerul Apărării Naționale.

Într-un comunicat de presă, MApN precizează că militarii se află supravegherea unei echipe medicale complexe și sunt asistați de un medic al Forțelor Terestre Române, care are și rolul de ofițer de legătură cu unitatea medicală americană. Astfel, sublocotenentul Oprea Florin urmează să se întoarcă în Teatrul de Operații Afganistan pentru a continua misiunea, iar evoluția stării de sănătate a plutonierul Romilă Eduard și a caporalului Neagu Marcel este favorabilă.

Totodată, în perioada 5 - 9 octombrie, ei sunt vizitați de către familie.

Cei trei militari români, din Batalionul Protecția Forței "Rechinii Albi", au fost răniți în 25 septembrie, în urma detonării unui dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan. În urma deflagrației a fost rănit și un al patrulea militar, Costică-Victor Tarnovschi. MApN anunța că acesta a suferit plăgi superficiale și că își va relua în curând activitatea normală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0165 secunde