Ministerul Justiției a lansat site-ul "Noul Cod civil, pe înțelesul tuturor"

618
Ministerul Justiției a lansat site-ul
Cei interesați vor putea găsi aici (http://noulcodcivil.just.ro) modificările legislative aduse de noul Cod civil, care intră în vigoare astăzi. Pe acest site se regăsesc și instituțiile din vechiul Cod civil, care datează de la 1864, preluate și în noua reglementare, precizează un comunicat al Ministerului Justiției.

Potrivit sursei citate, MJ și-a asumat rolul de coordonator al proiectului de transmitere a informațiilor "pe înțelesul tuturor", alături de partenerii săi Uniunea Națională a Barourilor din România, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești și Consiliul de Mediere.

Pentru început, pe noul site s-au postat lucruri noi despre testamente, consiliul de familie, divorț, contracte, dar și despre unul dintre cele mai frecvente cazuri întâlnite în practică dobândirea proprietății prin accesiune. În perioada următoare, site-ul "Noul Cod civil, pe înțelesul tuturor" va fi completat cu prezentări ale instituțiilor care au suscitat interesul publicului, informează Agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde