Poliția Română și-a lansat blog

644
1
Poliția Română și-a lansat blog - blogpolitiaromana015348822c9f-1317461315.jpg
Pe site-ul oficial al Poliției Române - www.politiaromana.ro - a fost lansat, astăzi, blogul instituției. Potrivit unui comunicat al IGPR, aplicația vine în completarea celorlalte proiecte implementate până acum, de Biroul Informarea Presei, la nivelul inspectoratului: pagina de Facebook, pagina de Twitter, pagina de Flickr, canal TV.

Blogul va conține declarații oficiale ale managementului de top; comunicate de presă; buletine informative; articole media; revista Poliția Română on-line; mesaje instituționale.

Totodată, blogul face legătura cu rețelele de new media ale Inspectoratului General al Poliției Române și va avea propriile seturi de fotografii și zona de film, precizează IGPR. În același timp, pe aceeași aplicație a fost lansat canalul TV Live al Poliției Române (live stream) unde vor putea fi vizualizate imagini în direct, cu o rezoluție foarte bună, filmate cu ocazia unor evenimente cu caracter organizațional sau la acțiunile polițiștilor. Zona de newsletter face acum parte din această aplicație, informează Agerpres.ro.

Comentează știrea

Ardeal plin de DobiBoci
2 octombrie 2011
Intrare pe usa din dos

Simplu si comod-de a afla IP-uri din partea politiei!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2009 secunde