Pe Facebook sau blog,

Politicienii constănțeni dau buzz doar în campanie

842
Politicienii constănțeni dau buzz doar în campanie - 55c1db3215355af45d48f701bb19527f.jpg
Pentru a se face cunoscuți alegătorilor dar și pentru a-și prezenta platformele electorale, în anul 2008, unii parlamentari constănțeni au ales și spațiul virtual și s-au lansat pe blogurile personale. Deși la început totul era interesant deoarece de pe aceste platforme puteai obține informații utile atât despre propriile lor persoane dar și despre intențiile pe care le au ca viitori parlamentari, la scurt timp după ce s-au văzut cu sacii în căruță, unii au uitat de promisiunile făcute, în sensul că vor ține alegătorii la curent cu tot ce vor face prin Parlament și au abandonat spațiul virtual dovedind că nu au fost decât niște instrumente electorale. Pe de altă parte, unii au renunțat la bloguri, însă s-au mutat pe Facebook care este mult mai ușor de folosit. Există și o a treia categorie, cea a parla-mentarilor care nu au dorit să se facă cunoscuți nici pe bloguri și nici pe Facebook.
Social-democratul Alexandru Mazăre are unul dintre cele mai atrăgătoare bloguri, însă acesta nu a mai fost actualizat de pe vremea când era deputat. La rubrica "Ce am făcut", parlamentarul constănțean se laudă doar cu câteva inițiative făcute pe timpul când era deputat. În rest, de trei ani de zile de când este senator, Alexandru Mazăre nu a mai postat nimic din activitatea sa parlamentară.
Colegul său de partid, deputatul Eduard Martin, a renunțat la blogul pe care îl avea și s-a mutat pe Facebook. Ultima sa actualizare pe acest profil este la data de 21 aprilie 2011.
Nici pagina de internet a deputatului Cristina Dumitrache nu mai există, contul fiind suspendat. În schimb, parlamentarul s-a mutat pe Facebook unde este destul de activ, ultima postare fiind făcută la data de 2 mai.
Social-democrata Antonella Marinescu și-a păstrat blogul personal însă acesta nu a mai fost actualizat din luna decembrie a anului trecut. Totodată, ea și-a făcut și cont pe Facebook însă are profil privat, astfel că nu orice constănțean poate socializa cu parlamentara.
Singura social-democrată care și-a mai actualizat blogul este deputata Manuela Mitrea. Pe pagina ei de internet sunt publicate informații despre activitatea parlamentară din cele două mandate dar și informații despre locul unde se află biroul său parlamentar.
Pe lângă Facebook, deputatul PDL Maria Stavrositu are și blog personal. Deși structurat foarte bine, din păcate, din anul 2010, pe acesta nu au mai fost postate informațiile privind activitățile politice, respectiv cele privind activitatea parlamen-tară și cea din colegiu. În schimb, pe Facebook este foarte activă și ține legătura cu toți cei care doresc să socializeze cu ea, contul nefiind privat.
Și democrat-liberalul Mircea Banias și-a menținut blogul, ultima actualizare fiind o felicitare de Paște transmisă constănțenilor. În schimb, nu există informații despre activitatea parlamentară. De altfel, și în privința comunicatelor de presă, ultimul este transmis la data de 11 iunie 2010. Pe de altă parte, senatorul Mircea Banias are și cont pe Facebook, ultima postare fiind la data de 21 ianuarie 2011.
În altă ordine de idei, din cate-goria celor care nu au dorit să se facă cunoscuți nici pe bloguri și nici pe Facebook fac parte cei trei parlamentari liberali, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir și Mihai Lupu, social-democrații Matei Brătianu și Nicolae Moga, democrat-liberalii Zanfir Iorguș și Constantin Chirilă, dar și deputatul Aledin Amet de la UDTTMR și Iusein Ibram de la UDTR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec la alt partid!"
Pagina a fost generata in 1.1169 secunde