Video Vezi aici filmulețul Poliției Române care a strâns 100.000 de vizualizări / VIDEO

859
Vezi aici filmulețul Poliției Române care a strâns 100.000 de vizualizări / VIDEO - motociclistjos-1317194830.jpg
Un filmuleț în care se vede cum un motociclist este trântit violent în trafic de un șofer care a deschis pe neașteptate ușa mașinii fără să observe că este depășit, deține recordul de vizualizări pe canalul Poliției Române de pe platforma Youtube.
Imaginile au fost filmate cu o cameră de supraveghere a traficului. În descrierea ce însoțește filmulețul nu se precizează unde și când anume a fost înregistrat evenimentul.
Filmul de 30 de secunde a fost postat în data de 3 septembrie și a adunat deja peste 91.000 de vizuallizări. În descrierea care însoțește imaginile, polițiștii au scris: "Nerespectarea regulilor de circulație, conduce la accidente. Din fericire de această dată nu au existat urmări. ATENȚIE!!!".
Filmulețul a fost comentat de aproape 150 de utilizatori, mulți dintre ei postând în engleză.
"Interesul mare de care se bucură canalul TV al Poliței Române rezultă și din numărul de 4.878 «Channel Views» și 147 «Subscribers», în aceeași perioadă de timp. Totodată, postările pe această zonă au înregistrat un număr de 123.931 de vizualizări", afirmă reprezentanții poliției, citați de Mediafax.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6575 secunde