Ministrul Bode la Constanța. Informație de ultim moment pentru români, în ceea ce privește situația conflictuală din Ucraina

1439
Ministrul Bode la Constanța. Informație de ultim moment pentru români, în ceea ce privește situația conflictuală din Ucraina - owi2nzk4mgniodjhzdm5yzizmjhimmmz-1644399777.jpg

Articole de la același autor

Poliţia de Frontieră Română îşi măreşte flota de nave cu cinci şalupe maritime de intervenţie de mare viteză. Ceremonia are loc în aceste momente, în Portul Constanţa, la sediul Grupului de Nave Constanţa – Garda de Coastă.


Prezent la eveniment, la Constanța, ministrul Lucian Bode face apel către toți românii pentru moderație, în ce privește situația conflictuală din Ucraina: 


"Oamenii trebuie să știe că țara noastră este membră NATO și cetățenii țării noastre sunt în siguranță. Nu știm la ce dimensiune se va ridica acest posibil conflict. Suntem pregătiți pentru un eventual aflux de imigranți din Ucraina, în caz de conflict. Avem taberele, infrastructura și hrana pregătite.
Nu știm la ce dimensiune se va ridica acest posibil conflict. Eu îmi doresc ca rațiunea să convingă și dialogul să continue pentru a evita acest conflict. Pentru liniștea românilor, România este țară membră NATO și beneficiază de toate drepturile ce decurg de aici, de securitate și de siguranță", a subliniat ministrul Bode.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1793 secunde