Ministrul Justiției este așteptat, în această săptămână, la Mamaia, la Congresul Avocaților

371
Ministrul Justiției este așteptat, în această săptămână, la Mamaia, la Congresul Avocaților - e99f18c25e35cbc6d4c8898fd6af207c.jpg
În perioada 17 - 18 iunie 2010 va avea loc, la hotelul Iaki, din stațiunea Mamaia, Congresul Avocaților din România.
Potrivit decanului Baroului Constanța, Ion Popescu, la eveniment au fost invitați să participe avocații delegați de Barourile din țară și avocați parlamentari. Este așteptat, de asemenea, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, care nu a lipsit nici în anii precedenți de la astfel de întâlniri. Lucrările vor începe joi, la ora 9,30.
Printre problemele care vor fi dezbătute se va afla și cea care privește intrarea fără examen în magistratură, în urma unui vid legislativ creat de declararea ca neconstituțională, în februarie acest an, a Ordonanței de Urgență 159/2008 privind modificarea și completarea Legii nr. 51/1995 pentru organi-zarea și exercitarea profesiei de avocat.
Conform Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), printre materialele care vor fi supuse dezbaterii se numără Raportul anual al Consiliului UNBR, Raportul anual al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților, proiectul de buget al UNBR pe 2009 și Raportul anual al Comisiei Centrale de Disciplină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3085 secunde