Ministrul Mediului anunță o nouă taxă de timbru

319
Ministrul Mediului anunță o nouă taxă de timbru - poluare-1467647208.jpg
Ministrul Mediului, Cristiana Palmer, a declarat luni că Guvernul lucrează la ''o nouă variantă de taxă de timbru'', după declararea ca ilegală a celei actuale, iar românii care au plătit până acum această taxă de mediu o vor putea recupera pe cale administrativă.

''Lucrăm la o nouă variantă de taxă de timbru, avem un grup de lucru și sper ca până în toamnă, când reintrăm în activitatea intensă pe domeniul acesta, să venim cu o variantă care sper să fie mai echitabilă pentru toată lumea și inclusiv pentru principiul <>, care este de fapt fundamentul unei astfel de taxe'', a afirmat Palmer, potrivit romanialibera.ro.

Întrebată ce se va întâmpla cu cei care au plătit deja această taxă, Palmer a răspuns că în ministerul său se lucrează deja la o soluție. ''Curtea Europeană de Justiție a declarat că taxa este ilegală și până acum oamenii trebuiau să dea statul în judecată ca să își recupereze banii. Anul acesta eu am introdus în mod special și am lucrat cu colegii, am făcut un ordin de ministru comun ca să dăm posibilitatea ca și pe cale administrativă să se recupereze acești bani de către cetățeni și vom vedea ce formulă vom avea în final, care să fie modalitatea de a returna banii'', a mai spus ministrul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4164 secunde