Ministrul Sănătății avertizează că programul teraselor ar putea fi restricționat

664
Ministrul Sănătății avertizează că programul teraselor ar putea fi restricționat - aldecereredeschiderea1589717088-1595161869.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății a afirmat că ar putea fi reintroduse anumite restricții pentru funcționarea teraselor, în funcție de evoluția numărului de cazuri de COVID-19, potrivit Agerpres.


Aflat în vizită la Iași, Nelu Tătaru a afirmat că, în urma numeroaselor seizări privind nerespectarea unor reguli pe care chiar patronatele din sectorul HoReCa le-au agreat, există posibilitatea reintroducerii unor restricții.


Întrebat dacă ia în calcul posibilitatea reducerii programului teraselor la ora 22,00, ministrul Sănătății a afirmat: "În funcție de evoluție, vor fi și anumite restricții. Noi nu vrem să fie restricții. Noi vrem ca toată lumea să conștientizeze și să respecte acele norme. Când am făcut acele măsuri de relaxare, le-am făcut însoțite și de un ordon de ministru, comun cu ministrul de resort, care prevedeau și acele norme de funcționare și desfășurare. Toată lumea și le-a asumat, inclusiv acei agenți economici care deschid în acel sens afacerile, dar rămâne să le și respecte. În condițiile în care nu vor fi respectate, vor fi și controale mai întețite în următoarea perioadă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3621 secunde