Ministrul Traian Igaș, în vizită de lucru, alături de prefectul Palaz

508
Ministrul Traian Igaș, în vizită de lucru, alături de prefectul Palaz - traianigas-1314910918.jpg
În cursul zilei de ieri, prefectul Claudiu-Iorga Palaz l-a însoțit pe ministrul Traian Igaș într-o vizită informală, în câteva unități MAI din Constanța.
"Domnul ministru a dorit să ia contact direct cu subofițerii și ofițerii din structurile MAI, pentru a cunoaște particularitățile activității acestora în sezonul estival, dar și a problemelor specifice cu care se confruntă. Astfel, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis, i-au fost prezentate rapoartele de activitate ale jandarmilor constănțeni, ale Grupării și ale Inspectoratului de Jandarmi Județean. De asemenea, i-au fost prezentate rezultatele acțiunilor în care au fost implicați, precum și proiectele de viitor, și anume înființarea unei grădinițe pentru copiii cadrelor, dar și a unei subunități hipice a Grupării Mobile, Herghelia de la Mangalia și Institutul de Cercetare Palas Constanța manifestându-și deja suportul pentru materializarea acestei propuneri", a declarat prefectul.
El a mai precizat că, împreună cu ministrul, a mai vizitat viitorul sediu al Poliției Rutiere, din zona Palas, Igaș fiind încântat de calitatea serviciilor și de confortul pe care noul amplasament le va oferi cetățenilor.
În continuare, cei doi s-au deplasat la Grupul nr. 1 Constanța Palas al ISU Dobrogea. Aici, ministrul a stat de vorbă cu echipajele de pompieri și de la descarcerare, care i-au prezentat autospecialele și aparatura specifică de intervenție, care vor fi completate de echipamente moderne printr-un proiect POR ce vizează îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență, acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat în regiunea Sud-Est.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0508 secunde