Poliția de Frontieră din Constanța, sat fără câini

1499
1
Comisarul șef Dumitru Gagoș Făină, de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Constanța, și-a strâns o parte din lucrurile pe care le avea în biroul instituției și le-a spus unor colegi că va pleca la București.
Fost interimar la Conducerea IJPF Constanța, Gagoș Făină le-a mărturisit apropiaților că ar urma să fie numit consilier al unui secretar de stat, însă nu a dorit să precizeze numele acestuia. Probabil, nici el nu știe al cărui secretar de stat, totul fiind doar un joc de culise pentru ca, ulterior, să fie pensionat, la fel cum a pățit, cu câțiva ani în urmă, și fostul șef al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, comisarul șef Tudorel Ene.
Ceea ce este însă cert, în momentul de față, este legat de faptul că Poliția de Frontieră Constanța seamănă cu un sat fără câini, cei din instituție neștiind cui să se adreseze atunci când au vreo problemă.
Dumitru Gagoș Făină a fost numit interimar la conducerea IJPF Constanța până la data de 11 august. De atunci, au trecut câteva săptămâni și nimeni din conducerea Poliției de Frontieră Române nu a semnat vreun document prin care să se prelungească interimatul lui Gagoș Făină. În aceste condiții, IJPF Constanța nu mai are șef, fiind posibil ca, în cele din urmă, conducerea Poliției de Frontieră să semneze un ordin de interimat pentru actualul adjunct, comisarul șef Ionel Trușan, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut.
În aceste împrejurări, se preconizează tot mai mult revenirea la conducerea IJPF Constanța a fostului director, comisarul șef Adi Octavian Tobă, care a câștigat deja, în primă fază, procesul intentat Poliției de Frontieră Române, deoarece a fost destituit din funcție fără să existe motive.

Comentează știrea

rex
2 septembrie 2011
agramatul igas ce face?

Oare cine este seful Politiei de frontiera, nu cumva agramatul igas cel cu ctudiile la fara frecventa si idolul acestui ziar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9697 secunde